Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس استان سمنان، انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم با حضور پرشور و باشکوه ملت ایران در روز 29 اردیبهشت 1396 برگزار شد و بار دیگر دل‌های دوستان انقلاب اسلامی را شاد و چشمان دشمنان نظام را کور کرد.

حضور میلیونی مردم کشورمان در این رویداد بزرگ سیاسی، بدون تردید برگ برنده دیگری در دست نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواهد بود تا با تکیه بر آن بتوان با قدرت و عزت بیشتری در دنیای امروز، با سایر کشورها وارد تعامل و گفت‌وگو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رأی میلیون‌ها نفری مردم در حقیقت نه به یک یا چند نفر، بلکه بیش از همه به تثبیت نظام اسلامی بود و از این باب، اهمیت و حلاوتی صدچندان می‌یابد که باید تلاش کرد این شیرینی همچنان حفظ شود.

برخی رفتارهایی که این روزها در شهرها و شهرستان‌های مختلف شاهد آن هستیم، جدای از اینکه خوراک خوبی برای دشمنان ما خواهد بود، دل‌های بسیاری از دوستداران نظام اسلامی را نیز به درد می‌آورد.

ترتیب‌دهندگان جشن‌ها؛ مقصران اصلی بداخلاقی‌ها

امام جمعه گرمسار در همین زمینه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری فارس استان سمنان درباره بداخلاقی‌هایی که در جریان جشن‌های بعد از انتخابات ریاست جمهوری می‌شود، اظهار کرد: بحثی در برگزاری جشن‌های بعد از انتخابات ریاست جمهوری نداریم و مخالف آن نیستیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدعلی مهدی‌نژاد تصریح کرد: بیش از 40 میلیون نفر در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا شرکت کردند و حضوری حداکثری را به ثبت رساندند و مقام معظم رهبری این حضور را جشن ملی تعبیر کردند.

وی با تأکید بر اینکه متأسفانه در جریان برگزاری جشن‌های پیروزی دولت، شاهد یک سری بداخلاقی‌‌ها بودیم، اضافه کرد: نشان دادن سرور و شادمانی در جشن اشکالی ندارد.

امام جمعه گرمسار با اشاره به اینکه حماسه انتخابات بیانگر وحدت و همدلی است که نعمتی الهی محسوب می‌شود، تصریح کرد: وقتی جشنی پیرامون آن با گناه همراه شود، عکس شکرگزاری آن نعمت اتفاق می‌افتد.

مهدی‌نژاد با بیان اینکه جشن همراه با گناه عکس شکرگزاری از این نعمت بزرگ الهی است، اضافه کرد: نباید جشن‌های بعد از انتخابات ریاست جمهوری با گناه همراه شود؛ زیرا ناشکری است و خدا هم آن را نمی‌پذیرد.

وی با تأکید بر اینکه شنیده‌ها حاکی از آن است که در جریان برگزاری جشن‌های بعد از انتخابات ریاست جمهوری اتفاقاتی افتاده است که با شکرگزاری این نعمت سازگاری ندارد، تصریح کرد: این بداخلاقی‌ها به‌عنوان ناشکری باعث می‌شود تا خداوند نعمت وحدت و همدلی را از ما بگیرد.

برپاکنندگان جشن‌ها؛ موظف به ساماندهی اوضاع

امام جمعه گرمسار با اشاره به اینکه بی‌اخلاقی در جریان برگزاری جشن‌ها قابل قبول نیست، اضافه کرد: باید افرادی که برپاکنندگان این جشن‌ها و سامان‌دهندگان آن هستند، با این بداخلاقی‌ها برخورد کنند.

مهدی‌نژاد با بیان اینکه ستادی که دستور برپایی این جشن را داده است، باید با بداخلاقی‌های درون آن برخورد داشته باشد، تصریح کرد: باید اطلاعیه بدهند و خودشان هم در جشن برای کنترل حضور داشته باشند و همه ابزار و امکانات را هم که در این راستا در دست بگیرند.

وی با تأکید بر اینکه ترتیب‌دهندگان این جشن مقصران اصلی بداخلاقی‌ها هستند، اضافه کرد: مسؤولان امر نتوانستند این جشن‌ها را درست هدایت کرده و جلوی بداخلاقی‌ها را بگیرند.

امام جمعه گرمسار با اشاره به اینکه نیروهای انتظامی و ستادهای مرتبط باید در این راستا ورود پیدا می‌کردند، تصریح کرد: نباید اجازه انجام این بداخلاقی‌ها را داد.

مهد‌ی‌نژاد اظهار کرد: جوانان حزب‌اللهی نیز باید اعتراض خود را به این بداخلاقی‌ها نشان و مخالفت خود را بروز دهند.

رئیس‌جمهور واکنش نشان دهد

امام جمعه گرمسار همچنین گفت: رئیس‌جمهور باید نسبت به هنجارشکنی‌هایی که در روزهای اخیر صورت گرفته است، واکنش نشان دهد.

مهدی‌نژاد با بیان اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با برپایی جشن مخالف نیست، گفت: نظام اسلامی نه‌تنها با برپایی جشن مشکلی ندارد؛ بلکه وقتی نعمتی به انسان می‌رسد، باید شکر آن را به‌ جای آورد.

وی با اشاره به اینکه حضور 40 میلیون ایرانی پای صندوق‌های رأی نشانه بلوغ و پیروزی سیاسی است، گفت: شکوه این پیروزی که با سفر رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه همراه بود که مشت محکمی بر دهان دشمنان بی‌منطق منطقه کوبیده شد و البته جای بسی شکر دارد.

امام جمعه گرمسار با اشاره به اهمیت و لزوم حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: باید تلاش شود تا با رفتارهای غیرعقلانی، این شکر نعمت تبدیل به کفر نعمت نشود که همانا کفران این نعمت، انتقام از سوی خداوند را به دنبال خواهد داشت.

شکر نعمت با گناه نمی‌شود

مهدی‌نژاد با بیان اینکه شکر نعمت نظام و حماسه میلیونی با گناه نکردن محقق می‌شود، گفت: نباید کاری انجام داد که حرمت‌شکنی و تحقیر دیگران را به دنبال داشته باشد، بلکه باید تدابیری اتخاذ شود تا مردم همواره دلگرم شوند.

وی با بیان اینکه نباید با برخی اعمال زشت که این روزها در اخبار نیز شاهد آن بودیم، قلب خانواده‌های شهدا را جریحه‌دار کنیم، گفت: بروز چنین حرکاتی عدم رضایت شهدا و امام راحل را به دنبال دارد و نتیجه آن، ایجاد غم و اندوه به‌جای سرور و شادمانی است.

امام جمعه گرمسار با تأکید بر اینکه باید جای افزودن بر غم، تلاش کنیم تا به شادی مردم افزوده شود، گفت: استان سمنان علی‌رغم کوچک بودن، شهدای زیادی را نثار انقلاب کرده است که باید توجه شود خلاف نظر آنان حرکت نشود.

ستادهای انتخاباتی و لزوم مراقبت بیشتر

مهدی‌نژاد با اشاره به اینکه متولیان برگزاری این جشن‌ها باید در برگزاری آن دقت لازم را به عمل آورند، گفت: سه گروه در این قضیه باید انجام‌ وظیفه کنند که اولین گروه، ستادهای انتخاباتی هستند که در حرکت مردم برای دادن رأی نقش داشتند.

وی با بیان اینکه ستادها اکنون باید در برگزاری این جشن‌ها هوشیارانه عمل کنند، گفت: می‌شود با دادن اطلاعیه، جلوی هنجارشکنی را بگیرند؛ اما به نظر می‌رسد ستادها کم‌کاری می‌کنند.

امام جمعه گرمسار با بیان اینکه مسؤولان اجرایی نیز باید به‌درستی به وظیفه خود در این زمینه عمل کنند، گفت: اگر غیر از این صورت گیرد، قطعاً مسؤولان به وظیفه خود عمل نکرده‌اند و کوتاهی صورت گرفته است.

مهدی‌نژاد با اشاره به اینکه افرادی که در این جشن‌ها حاضر می‌شوند، باید به آرمان‌های نظام توجه کنند، گفت: مردمی که در این جشن شرکت می‌کنند، باید بدانند اینجا جمهوری اسلامی است و اگر جوانان جنگ را ندیدند، باید بدانند در هر کوچه و برزن نام و عکس شهید وجود دارد و نباید نسبت به نظام حرمت‌شکنی صورت گیرد تا قلب شهدا جریحه‌دار شود.

وی با اشاره به اینکه رئیس جمهور نیز باید در مقابل این هنجارشکنی واکنش نشان دهد، گفت: ما برابر این خواسته به‌حق از رئیس جمهور متوقع هستیم که در مصاحبه خود یا با دادن اطلاعیه به نکاتی که در این روزها مطرح است، هشدار داده و توضیحاتی به مردم دهد.

بداخلاقی‌ در جشن‌ها؛ نتیجه رأی جمع‌کردن به هر قیمتی!

امام جمعه ایوانکی هم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری فارس استان سمنان در مورد بداخلاقی‌ها در جریان برگزاری جشن‌های بعد از انتخابات ریاست جمهوری گفت: رأی جمع‌کردن به هر قیمتی این مسائل را هم به دنبال دارد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی کشمیر اظهار کرد: متأسفانه وقتی به هر قیمتی بخواهیم رأی بیاوریم، این مسائل را باید تحمل کنیم.

وی تصریح کرد: متأسفانه برخی کارها از سوی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری اتفاق افتاد و منظور من فرد خاصی نیست؛ اما مردم‌فریبی انجام شد.

امام جمعه ایوانکی با تأکید بر اینکه این رفتارها از سوی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، چنین رفتارها و بداخلاقی‌هایی را نیز برای امروز در جریان برگزاری جشن‌های بعد از انتخابات ریاست جمهوری به همراه دارد، ادامه داد: آیت‌الله جوادی‌آملی فرمودند «هر کار خیری که در نظام جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود، اول پای شهدا و امام شهدا امام خمینی (ره) نوشته می‌شود و بعد پای عمل‌کنندگان به آن».

وی با بیان اینکه بداخلاقی‌ها در برگزاری جشن ملی اول پای برگزارکنندگان آن نوشته می‌شود، تصریح کرد: این بداخلاقی‌ها در مراحل بعد پای افرادی نوشته می‌شود که مسبب این بداخلاقی‌ها در جریان برگزاری جشن‌های بعد از انتخابات ریاست جمهوری بودند.

امام جمعه ایوانکی اظهار کرد: ملت ایران در 29 اردیبهشت‌ماه حماسه بزرگ دیگری را با حضور حداکثری خود ثبت و ضبط کردند و یک‌بار دیگر وحدت و ولایت‌پذیری خود را به جهانیان نشان دادند.

رفتارهای مغایر فرهنگ و ادبیات دینی

استاد حوزه علمیه نیز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری فارس استان سمنان در مورد بدرفتاری‌ها و بداخلاقی‌ها در جشن‌های بعد از انتخابات ریاست جمهوری گفت: جشن‌ها و شادی موفقیت‌ها را باید در قالب ادبیات ملی و دینی مردم برپا کنیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمدباقر علم‌الهدی اظهار کرد: ملت ایران در 29 اردیبهشت‌ماه حماسه بزرگ دیگری آفریدند؛ آسیب‌شناسی‌های رفتاری از مهم‌ترین مقوله‌هایی است که مسؤولان رده‌ بالای کشور و حوزه‌های فرهنگی باید به آن توجهی ویژه داشته باشند و آن را رصد کنند.

وی تأکید کرد: شکل و شمایل کارهای فرهنگی و موفقیت‌های ما مانند پیروزی شکوهمند ملت ایران در صحنه انتخابات از قلمرو ادبیات دینی و فرهنگی ما خارج نیست.

این استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه مردم ما از پیشینه غنی فرهنگی، ملی و مذهبی برخوردار هستند، اضافه کرد: امروز این فرهنگ غنی ملی و مذهبی را یدک می‌کشیم.

علم‌الهدی با بیان اینکه جوامع بشری نگاهی ویژه به الگوهای رفتاری ما دارند، تصریح کرد: این نگاه الگوبردارانه در ابعاد سیاسی، فرهنگی و ... مطرح است و باید در این راستا دقت بیشتری به خرج داد.

وی با تأکید بر اینکه برخی رفتارهای طرفداران کاندیدای پیروز بر اساس فرهنگ و ادبیات دینی نبود، اضافه کرد: این رفتارها زشت و نادرست بوده است.

این کارشناس مذهبی کشورمان با اشاره به اینکه حضور حداکثری در انتخابات با شور و شعور سیاسی ملت ایران همراه بود، تصریح کرد: این حماسه شیرینی زیادی برای مردم بزرگ ایران اسلامی به همراه داشت و چهره‌ای مأیوس و ناامید را به سیمای دشمنان اسلام و نظام جمهوری اسلامی بخشید.

علم‌الهدی با بیان اینکه خانواده‌های معظم شهدا و ملت بزرگ شهیدپرور ایران رفتار برخی افراد را در جشن‌های بعد از انتخابات ریاست جمهوریبرخاسته از فرهنگ دینی و ملی نمی‌دانند، اضافه کرد: نهادهای ذی‌ربط باید از طریق برنامه‌ریزی، اطلاع‌رسانی و هوشیارسازی مردم این نقیصه را برطرف کنند.

وی اظهار کرد: باید موفقیت‌ها را در قالب ادبیات دینی و ملی کشور جشن بگیریم و از رفتارهای غیراخلاقی دوری کنیم.

رأی مردم؛ بزرگ‌ترین جشن

اما جدای از همه بداخلاقی‌ها و رفتارهایی که در جشن‌های بعد از انتخابات ریاست جمهوری شاهد آن بودیم، باید دانست که رأی مردم به نظام اسلامی خود بزرگ‌ترین جشن ملی ایرانیان بود و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی نیز بر این امر تأکید کرده‌اند.

29 اردیبهشت 1396، یادآور حماسه‌ای سترگ در تاریخ انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواهد بود؛ رخدادی عظیم که با انگشتان رنگی تک‌تک مردم بزرگ کشورم رقم خورد؛ واقعه‌ای شگرف که مردم خونگرم، مؤمن، انقلابی و همیشه در صحنه ایران اسلامی و به تبع آن استان سمنان آن را ثبت کردند.

این انتخابات عزم مردمانی را نشان داد که همواره در مسیر اسلام، دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ولایت مطلقه فقیه پیشتاز و پیش‌قراول هستند و لحظه‌ای درنگ در این راه الهی را بر خود جایز نمی‌دانند.

تردیدی نداریم که آبروی جمهوری اسلامی ایران به انتخابات و حضور مردم پای صندوق‌های رأی و تأثیر یکایک مردم در انتخاب مدیران کشور است و این افتخاری برای ماست که در این چنین نظامی تنفس می‌کنیم و رهبری به درایت و سیاستمداری حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای داریم که هر نیم‌نگاهشان لرزه بر اندام جهانی می‌اندازد و هر دم مسیحایی‌شان، این‌چنین ملتی میلیونی و بزرگ را به صحنه می‌آورد.

انتهای پیام/74010/گ.ت/م40/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۴۳۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - آرزو کرمی: بعد از تصویب قانون اساسی و تأیید آن در همه پرسی سال ۱۳۵۸، تکمیل ساختار سیاسی کشور با برگزاری انتخابات و تشکیل مجلس که از ارکان مهم نظام جمهوری اسلامی ایران بوده در دستور کار قرار گرفت و انتخابات نخستین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۴ اسفند همان سال برگزار شد و از آن زمان تاکنون دوازده دوره آن برگزار شده است.

در برخی از این دوره‌ها انتخابات مجلس شورای اسلامی به‌دلیل عدم کسب ۲۰ درصد از مجموع آرا توسط فرد منتخب در مرحله اول، به دور دوم کشیده شده است که نمونه آن انتخابات ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ در برخی از حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور بود.

یکی از این حوزه‌های که انتخابات مجلس شورای اسلامی در آن به دور دوم کشیده شد حوزه انتخابیه شهر کرمانشاه است.

استان کرمانشاه با دارا بودن ۱۴ شهرستان تابعه جمعیتی بالغ بر ۲ میلیون نفر در را خود جای داده است و هشت کرسی سبز رنگ مجلس شورای اسلامی نمایندگی این جمعیت را عهده دار است. این هشت کرسی در گستره ۶ حوزه انتخاباتی این استان تقسیم شده که سهم حوزه شهرستان کرمانشاه ۳ کرسی و مابقی از هر حوزه یک کرسی نمایندگی مجلس شورای اسلامی است.

انتخابات دور اول مجلس شورای اسلامی اسفند سال ۱۴۰۲ در حوزه‌های انتخاباتی استان کرمانشاه در حالی به پایان رسید که از ۶ حوزه تکلیف پنج حوزه انتخابیه مشخص و نمایندگان منتخب مردم در این حوزه‌ها به بهارستان راه یافتند و در تنها حوزه باقی مانده یعنی حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه که شامل شهر کرمانشاه، بخش مرکزی، سر فیروزآباد، ماهیدشت و کوزران می‌شود، تنها تکلیف یک کرسی مشخص شد و رقابت برای تصاحب ۲ کرسی باقی مانده به دور دوم کشیده شد.

انتخابات دور نخست مجلس در کرمانشاه

در دور اول این انتخابات از مجموعه ۲۴۳ هزار و ۷۴۵ رأی مأخوذه محمد رشیدی با کسب حد نصاب آرا به تعداد ۶۱ هزار و ۵۸ رأی برای بار دوم به عنوان منتخب مردم شهرستان کرمانشاه مستقیماً به بهارستان راه یافت و دیگر کاندیداها به ترتیب بیشترین آرا کسب شده؛ عبدالرضا مصری با ۴۷ هزار و ۶۷۱ رأی، فضل الله رنجبر با ۳۴ هزار و ۱۳۸ رأی، جهانبخش امینی با ۳۱ هزار و ۷۸۲ رأی و ابراهیم رحیمی زنگنه با کسب ۲۹ هزار و ۹۸۶ رأی در حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه به دور دوم راه یافتند تا تکلیف ۲ کرسی باقی مانده از بین این چهار نفر مشخص شود.

تعیین زمان برگزاری دور دوم انتخابات بر اساس قانون بر عهده وزارت کشور است که با هماهنگی شورای نگهبان زمان انجام مرحله دوم انتخابات را ظرف مدت یک‌ماه پس از اعلام نتیجه مرحله اول و تأیید صحت انتخابات توسط شورای نگهبان، تعیین و اعلام می‌کند. بر این اساس با اعلام زمان برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه همزمان با حوزه‌های راه یافته به دور دوم در سراسر کشور در ۲۱ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳، فعالیت‌های تبلیغاتی کاندیداهای راه یافته به دور دوم کم کم ساماندهی و شکل گرفت تا با آغاز رسمی این فعالیت‌ها از ۱۳ اردیبهشت ماه مصادف با بامداد پنجشنبه هفته گذشته شکل پُر رنگ‌تری به خود بگیرد.

با گذشت چهار روز از زمان رسمی آغاز تبلیغات انتخاباتی کاندیداهای راه یافته به دور دوم، چهره شهر کرمانشاه با آذین‌بندی به بنرها و پوسترها انتخاباتی شده و حتی با وجود بارش‌های سیل‌آسا شور و شوقی فراتر از آنچه انتظار بود فضای این حوزه انتخاباتی را در بر گرفته است.

این چهار کاندیدای راه یافته به دور دوم با راه‌اندازی ستادهای انتخاباتی در معبر اصلی شهر کرمانشاه معرفی خود و برنامه‌هایشان را در معرض دید مردم قرار داده و با حضور در میان هواداران خود در ستادها و محافل انتخاباتی به‌صورت چهره به چهره برنامه‌هایشان را برای رفع مشکلات و معضلات همشهریان‌شان تشریح می‌کنند.

در کنار این فضا، تبلیغات در فضای مجازی از جمله پیام رسان‌های گروهی بر داغی تنور رقابت انتخاباتی این چهار کاندیدا افزوده و به فضای انتخاباتی را رنگ و بویی دیگر داده است تا سرانجام با پایان این رقابت و برگزاری یک انتخابات پر شور در ۲۱ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳، پرونده برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در کرمانشاه بسته شود.

رصد دقیق رفتار تبلیغاتی کاندیداهای دور دوم انتخابات مجلس در کرمانشاه

رئیس دفتر شورای نگهبان در استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به آغاز تبلیغات رسمی انتخابات دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه شهرستان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: با دقت همه رفتارهای تبلیغاتی چهار کاندیدای این حوزه مورد رصد قرار می‌گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین محسن مفید اظهار کرد: بر اساس قانون جدید انتخابات همه رفتارهای تبلیغاتی چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی رصد می‌شود.

وی افزود: در صورت مشاهده هرگونه بی‌اخلاقی و جرمی که ناقص صلاحیت کاندیداها باشد پرونده جرم انگاری تشکیل شده و پرونده آن کاندیدا به شعبه خاص جرایم انتخاباتی استان کرمانشاه ارجاع داده می‌شود.

فرآیند رأی‌گیری در کرمانشاه الکترونیکی است

فرماندار کرمانشاه نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از چهار کاندیدای راه یافته به دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه این شهرستان تنها ۲ نفر به بهارستان راه می‌یابند، گفت: تبلیغات رسمی این دوره از انتخابات از بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه آغاز شده و به مدت یک هفته ادامه دارد.

محمدرضا آمویی اظهار کرد: این تبلیغات رأس ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه مصادف با ۲۰ اردیبهشت ماه یعنی ۲۴ ساعت قبل از برگزاری انتخابات پایان می‌یابد.

وی با اشاره به تعداد شعبه اخذ رأی در حوزه انتخابیه کرمانشاه، افزود: تعداد ۶۴۵ شعبه اخذ رأی شامل ۵۴۵ شعبه شهری و ۱۰۰ شعبه روستایی برای دور دوم انتخابات در نظر گرفته شده است.

فرماندار کرمانشاه با بیان اینکه این انتخابات در هشت حوزه انتخاباتی کشور به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، گفت: بر اساس ابلاغ وزارت کشور فرآیند برگزاری انتخابات در دور دوم این انتخابات در حوزه انتخابیه کرمانشاه کاملاً الکترونیکی است و شهروندان به راحتی می‌توانند رأی خود را ثبت کنند.

آمویی با اشاره به اسامی کاندیداهای راه یافته به دور دوم، خاطر نشان کرد: کد انتخاباتی برای این چهار کاندیدا به ترتیب حروف الفبا جهانبخش امینی کد ۱۱، ابراهیم رحیمی زنگنه کد ۲۲، فضل الله رنجبر کد ۳۳ و عبدالرضا مصری کد ۴۴ در نظر گرفته شده است.

وی با قدردانی از مردم متعهد و ولایتمدار کرمانشاه، ابراز امیدواری کرد که در این دوره نیز شاهد مشارکت حداکثری و حضور پر شور و شعور مردم در پای صندوق‌های رأی باشیم.

کد خبر 6097637

دیگر خبرها

  • هیچ مدیری به دلیل تخلفات انتخاباتی برکنار نشد
  • تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • رئیسی: مردم با حضورشان انتخاباتی باشکوه رقم بزنند
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • تحقیقات اتحادیه اروپا در مورد سیاست‌های انتخاباتی متا
  • اتحادیه اروپا تحقیقات جدیدی را در مورد سیاست‌های انتخاباتی متا آغاز خواهد کرد